Beoordeling van online boekhoudprogramma's

boekhoudprogramma

Beoordeling van online boekhoudprogramma's

Als afgestudeerde van een boekhoudprogramma ben je goed voorbereid om de wereld van het bedrijfsleven te betreden. Niet-gegradueerde boekhoudprogramma's ontwikkelen een breed scala aan vaardigheden bij studenten die essentieel zijn voor elke professionele functie in het veld. Studenten leren over GAAP, grootboeken, journaalboekingen, financiële prestaties en andere onderwerpen die hen helpen te voldoen aan overheidsvoorschriften en -normen. Sommige programma's bereiden studenten ook voor op verschillende professionele certificeringen. Deze certificeringen kunnen Chartered Accountant, Certified Public Accountant of Management Accountant zijn.

Ondanks zijn reputatie als een volwaardig boekhoudprogramma, mist Xero verschillende functies die andere middelgrote programma's hebben reviews beroemd. Gebruikers kunnen accounts bijvoorbeeld niet op datum verouderen, alleen op historische veroudering. Bovendien kunnen gebruikers het lettertype dat voor facturen wordt gebruikt niet gemakkelijk wijzigen, labels hernoemen of velden in- en uitschakelen. Om esthetische veranderingen aan te brengen, vereist Xero dat gebruikers Microsoft Word gebruiken. Als ze met QuickBooks willen werken, kunnen ze in een database naar accountants zoeken.

De kosten van een online bachelor in boekhouding kunnen sterk variëren, afhankelijk van het programma en de universiteit. Sommige programma's brengen verschillende collegegeldtarieven in rekening voor studenten buiten de staat en in de staat. Studenten van het boekhoudprogramma van Arizona State betalen bijvoorbeeld slechts $ 695 per credit, terwijl studenten op andere scholen tot $ 4000 betalen. Alvorens zich in te schrijven voor een online programma, moeten studenten de gratis aanvraag voor federale studentenhulp (FAFSA) invullen. Dit formulier helpt studenten bij het aanvragen van federale beurzen en studieleningen. Beurzen zijn een andere manier om geld te besparen.

Klik op de link: Boekhouding Vergelijken