Een beginnershandleiding voor darten

Een beginnershandleiding voor darten

Een nieuw Dartshopleiden.nl dartbord maakt een wereld van verschil. Het verhoogt de nauwkeurigheid en vermindert het aantal geluksschoten. Als je op dubbel 16 wilt eindigen, krijg je een 1 of een 5. Als je op het twintigsegment mikt, ontvang je een 5 of een 18. Dit is een voordeel voor goede spelers. Het zal het spel ook spannender maken voor degenen die niet van het spel houden. Het nieuwe dartbord is echter niet voor iedereen weggelegd. Als je net begint, wil je misschien een eenvoudigere versie overwegen.

dartbord

Er zijn drie soorten dartborden. Het Manchester-bord heeft geen triples, maar heeft wel twee rooskleurige ogen. Het London board is het meest voorkomende bord en wordt gebruikt in nationale en internationale toernooien. Dit is het bord dat in dit boek wordt gebruikt. Het Manchester-bord is het meest gecompliceerd en complex, maar het is het leukst om op te spelen. Of u nu een beginner of een expert bent, het is gemakkelijk om aan de slag te gaan.

Het 301 spel volgt dezelfde regels als het 501 spel. De spelers moeten echter een double slaan om het spel te beginnen. De eerste spotting dart is ook de eerste double of doubling out. Het 401-spel is een combinatie van zowel 501- als 202-spellen. Het is ook erg populair onder beginners. Afhankelijk van het soort darts dat je gebruikt, kun je kiezen tussen verschillende opties om het spel te spelen.

Meer informatie op: https://dartshopleiden.nl/