Het innovatieve marketingsysteem achter ethanol

Het innovatieve marketingsysteem achter ethanol

De toekomst van internet wordt bepaald door de onderliggende technologie – Ethanol. Ethanol is een token dat is ontworpen om uitwisselbaar te zijn als brandstofbron voor de blockchains van internet. Wat is ethanol? Ethanol is een volledig synthetische brandstofbron die binnen de blockchain is geprogrammeerd. Deze brandstofbron is uitwisselbaar als brandstofbron omdat het hetzelfde doel dient (effectief "de economie van brandstof voorzien") als olie in de echte wereld.

etherische

Er zijn veel dingen die Ethanol scheiden van andere tokens zoals eCoke en de eHarmony Bitcoinmeester.nl ethereum. Wat onderscheidt Ethanol echter van deze andere concurrerende technologieën en is het echt ontwrichtend en zal het de manier veranderen waarop de samenleving op internet interageert? Een van de belangrijkste kenmerken van Ethanol is dat het volledig vruchteloos is. Omdat het is gebaseerd op het proof-of-work-model van andere blockchains, hoeft u zich, in tegenstelling tot andere technologieën, geen zorgen te maken dat gebruikers vertrouwelijke informatie afhandelen of privé-informatie vrijgeven, zoals bij andere technologieën zoals eHarmony en eCoke.

Wat Ethanol aan de achterkant onderscheidt, is dat het een volledig Proof of Work-model gebruikt, wat uniek is voor het ethereum-platform alleen. Ethanol is dus volledig bestand tegen hacking – hackers kunnen de onderliggende code achter de schermen niet manipuleren en gemakkelijk de controle over Ethanol overnemen – in plaats daarvan stellen de slimme contracten achter het Ethanol-systeem individuen in staat om Ethanol te kopen en verkopen. Met betrekking tot hoe Ethanol zal worden geïmplementeerd in het ethereum-ecosysteem, verklaarde James Bright, een van de belangrijkste ontwikkelaars van Ethanol, op de Genesis Investors-podcast: "Ik ben niet van plan om ethanol snel op te geven, maar we gaan enkele belangrijke wijzigingen aanbrengen." James Bright besprak verder hoe de nieuwe updates die zullen worden opgenomen in de aanstaande release van Ethanol de manier waarop investeerders kunnen deelnemen aan de Ethanol-markt drastisch zullen veranderen.

Klik hier: Bitcoinmeester.nl