bitcoin kopen

Hoe PayPal Bitcoins te kopen – de gemakkelijke manier!

Als je hebt nagedacht over het leren hoe je PayPal Bitcoins koopt, bent u op de goede weg. Als u tenslotte leert hoe u Paypal Bitcoins kunt kopen, wint u toegang tot een van de krachtigste betalingsfacilitators op internet. Het is snel, gemakkelijk en veilig. Paypal bestaat al een tijdje en blijft sterk. U hoeft zich nooit zorgen te maken over het opnieuw uitvoeren van betalingen via de telefoon met uw creditcard of bankrekening!

Het proces van het kopen van PayPal-bitcoins is echt vrij eenvoudig. Het enige dat nodig is, is dat u een account hebt bij PayPal en een PayPal-rekeningnummer. Wanneer u beide hebt, gaat u gewoon naar het gedeelte waar u het selectievakje controleert met de betaling. Zodra het wordt gecontroleerd, krijgt u een code die u uw PayPal-account moet invoeren, zodat de transactie kan worden voltooid.

Het is belangrijk op te merken dat het hele proces van het kopen van PayPal-bitcoins volledig online wordt gedaan. Er is geen behoefte aan een bedrijf om zelfs een tegenwoordige persoon te hebben om te profiteren van deze ongelooflijke betalingsoptie.

Betalingen met een debet of creditcard zijn vrij eenvoudig te maken.

Het hele proces van het verzenden van een betaling naar Paypal is echter veel veiliger. Dit komt omdat PayPal nauw samenwerkt met enkele van de grootste en meest gerenommeerde banken ter wereld. Er is nooit zorgen dat een klant of klant hun geld niet zal ontvangen.

Nadat u uw PayPal-account hebt opgericht, is het proces van het kopen van PayPal Bitcoins eigenlijk vrij eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen is naar uw account gaan en de nodige aanpassingen doen. Zodra alles is bijgewerkt, kunt u vervolgens een daadwerkelijke betaling in uw account plaatsen. Natuurlijk, voordat uw betaling doorloopt, wacht u minimaal twee werkdagen.

Het enige dat u nu hoeft te doen, is een site vinden waarmee u een betaling kunt verrichten. Er zijn tientallen sites waarmee u geld kunt overbrengen naar uw PayPal-account op internet. Voordat u zelfs naar een van hen kijkt, controleert u de algemene voorwaarden. Zorg er bijvoorbeeld voor dat er geen verborgen kosten zijn. Als u een site vindt die zegt dat ze geen kosten hebben, maar de prijs is veel hoger dan andere sites, is het waarschijnlijk een zwendel.

Zodra u een site hebt gevonden waarmee u PayPal Bitcoins kunt kopen, moet u alle verstrekte informatie lezen. Zorg ervoor dat de betaling een daadwerkelijke betaling is en niet wordt ingetrokken. Wees ook op hun hoede op sites die u aanmelden voor een gratis service, zoals Paydotcom. Zoiets bestaat niet!

Krijg meer informatie hier BitcoinMeester