Italiaanse Pasta – Krijg de beste ingrediëntenkwaliteit

Italiaanse pasta

Italiaanse Pasta – Krijg de beste ingrediëntenkwaliteit

Italiaanse pasta heeft zijn wortels in de Italiaanse stadstaat Venetië, die dateert uit de 8e eeuw. In de loop van de tijd begonnen verschillende regio's van Italië hun eigen versies van dit hemelse voedsel te produceren. Tegenwoordig zijn er meer dan veertig soorten pasta. Enkele van de meest bekende variëteiten zijn de Sanzareta, ongezuurde tarwe die aan het spit wordt gebakken en vervolgens wordt gebakken; Linguini, een plat deeg van tarwe dat in olie wordt gekookt; Fettuccini Alfredo, een dun, gebakken plakje pasta en een Italiaans voorgerecht; de Spaghetti, een sponsachtig deeg dat wordt gekookt, en Cannelloni, een deeg van losgeklopt ei dat is gevuld met vlees, kaas, worst, champignons en andere ingrediënten. Om al deze pasta's te maken, worden verschillende soorten Italiaans brood gebruikt zoals: foccacia, mantissa, courgette, dentelle, Farfallella en de Engelse elledon die voortkomen uit een oude manier om dit deeg te maken.

De meeste moderne Italiaanse pastasoorten zijn er in twee soorten: de "Fettuccini" en de "Sopressata" nuttige info. Kortom, Fettuccini schelpen van deeg die gevuld zijn met vlees, kaas, kruiden en andere ingrediënten. "Sopressata" zijn de dunne schijven van ongezuurd brooddeeg dat wordt uitgerold en gebakken. De Fettuccini zijn gemaakt op basis van tarwebloem, terwijl de Sopressata tarwebloem en waterdeegbasis gebruikt. Beide hebben hun eigen manier van koken, hoewel Fettuccini gemakkelijker te maken en aantrekkelijker is om te eten.

Hoewel er verschillende stijlen Italiaanse pasta zijn, zijn de meest voorkomende de Fettuccini, de Spaghetti en de Cannelloni. De oorspronkelijke betekenis hiervan is "kleine schelpen", wat eigenlijk het belangrijkste gebied beschrijft waar de vulling is gevuld. De andere stijl van Italiaanse pasta die de "linguine" wordt genoemd, is het platte type dunne schijfpasta die meestal een schil heeft die over de vulling is gevouwen en een gesloten cirkel creëert. Een ander belangrijk verschil van Spaghetti is de bouillon. De bouillon of saus geeft spaghetti zijn pittige smaak.

Klik hier voor meer waardevolle informatie: https://novusventus.shop/nl/